Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. április 18. 11:44

Chello Csepelen, Erzsébet- és Józsefvárosban is

[ Népszabadság ] Budapest több, eddig kábelnet nélküli kerületében is elérhetővé válik a UPC szélessávú internet szolgáltatása, a chello -- írta a Népszabadság .

[Népszabadság] Budapest több, eddig kábelnet nélküli kerületében is elérhetővé válik a UPC szélessávú internet szolgáltatása, a chello -- írta a Népszabadság.

Májustól Csepelen, később a VII. kerület még lefedetlen részein, majd a VIII. kerületben is biztosított lesz a kábeles internetezés lehetősége. Azokban a lakásokban, ahol már a UPC kábelén érkeznek a televízióműsorok, hamarosan elérhető a havi 10.900,- forintért kínált chello szélessávú internetszolgáltatása.

Szakemberek szerint -- a városrész fizetőképes polgáraitól függően -- egy-egy kábeltévével behálózott terüleről a lakások 10 százalékában élőkre lehet potenciális kábeles internet előfizetőként tekinteni, így a három városrész ötvenezer frissen internetesített háztartásából akár ötezer új előfizetővel is gyarapodhat a UPC chello szolgáltatása

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról