:

Szerző: roberto

2002. április 18. 10:24

Szoftverek az új Sharp Zaurus kéziszámítógéphez a theKompany.com-tól

[theKompany.com] Az alig két hete piacra dobott linuxos kéziszámítógéphez, a Sharp Zaurus SL 5500-hoz a Qt-alapú alkalmazások fejlesztésével foglalkozó theKompany.com számos programot adott ki, amelyek közül különösen érdekes a tkcPlayer nevű lejátszóprogram. A tckPlayer segítségével a Sharp Zaurus lett első olyan mobil eszköz, amely képes az Ogg formátumú tömörített hanganyagok megszólaltatására, ugyanakkor a program az MP3 formátumot is támogatja.

theKompany[theKompany.com] Az alig két hete piacra dobott linuxos kéziszámítógéphez, a Sharp Zaurus SL 5500-hoz a Qt-alapú alkalmazások fejlesztésével foglalkozó theKompany.com számos programot adott ki, amelyek közül különösen érdekes a tkcPlayer nevű lejátszóprogram. A tckPlayer segítségével a Sharp Zaurus lett első olyan mobil eszköz, amely képes az Ogg formátumú tömörített hanganyagok megszólaltatására, ugyanakkor a program az MP3 formátumot is támogatja.

A theKompany.com azonban számos egyéb programot is kínál a felhasználóknak: képszerkesztő eszközöket (tkcGallery, tkcPainter), pénzügyi programot (tkcKapital), FTP-klienst (tkcFTP), továbbfejlesztett fájlkezelőt (tkcExplorer), szerkesztőt (tkcEditor) és egy népszerű játékot is (tkcMahjongg). A programok megvásárolhatóak egyenként és csomagban (tkcBundle), további információ a theKompany.com webhelyén található.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 17:51

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.