Szerző: roberto

2002. április 16. 23:32

Red Hat Stronghold Enterprise: vállalati webszerver a legnagyobb disztribútortól

[Red Hat] A Red Hat Inc. tegnap jelentette be, hogy hamarosan elérhető lesz vállalati termékvonalának legújabb tagja, a Stronghold Enterprise Web Server. A webszerver egy Apache-ra épülő biztonságos és nagy teljesítményű csomag olyan vállalatok számára, amelyek biztos kapcsolatra vágynak ügyfeleikkel. A cég egyébként az elmúlt hónapban jelentette be a Red Hat Linux Advanced Servert, amely az első szerverfeladatokra kihegyezett disztribúció volt a Red Hat termékpalettáján.

Red Hat[Red Hat] A Red Hat Inc. tegnap jelentette be, hogy hamarosan elérhető lesz vállalati termékvonalának legújabb tagja, a Stronghold Enterprise Web Server. A webszerver egy Apache-ra épülő biztonságos és nagy teljesítményű csomag olyan vállalatok számára, amelyek biztos kapcsolatra vágynak ügyfeleikkel. A cég egyébként az elmúlt hónapban jelentette be a Red Hat Linux Advanced Servert, amely az első szerverfeladatokra kihegyezett disztribúció volt a Red Hat termékpalettáján.

Paul Cormier, a vállalat egyik vezető mérnöke elmondta, hogy a "biztonságos webszerverek különösen fontosak azon internetes cégek számára, amelyek a weben keresztül lépnek kapcsolatba vásárlóikkal és kritikus üzleti adatokat továbbítanak a hálózaton." A vezető hozzátette, hogy az adatbiztonság egyben a jó üzletvitel alapja is, amelyhez megbízható webszerverre van szükség. Biztonságossága mellett a Stronghold Enterprise remek választás az üzleti UNIX rendszerek világából kitörni vágyó cégek számára is.

A Stronghold Enterprise Linux és UNIX rendszerekhez lesz elérhető, termék ára 995 dollár lesz.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról