Szerző: Vörös Péter

2002. április 16. 16:15

A Samsung Electronics PDA-kban használható processzort fejlesztett ki

[AsiaBizTech] A Samsung Electronics bejelentette, hogy PDA-kban használható processzort fejlesztett ki. A cég egyúttal azt is közölte, hogy az új CPU egyetlen chip, amelyben magában foglalja a mikroprocesszort, a memóriachipet, a logikai IC-t és más chipeket, a legfejlettebb non-memory technológiák felhasználásával.

[AsiaBizTech] A Samsung Electronics bejelentette, hogy PDA-kban használható processzort fejlesztett ki. A cég egyúttal azt is közölte, hogy az új CPU egyetlen chip, amelyben magában foglalja a mikroprocesszort, a memóriachipet, a logikai IC-t és más chipeket, a legfejlettebb "non-memory" technológiák felhasználásával.

A most bejelentett fejlesztés révén a Samsung Electronics versenyre kelhet a nagy amerikai riválisokkal (Intel, Motorola, Texas Instruments), amelyek monopolizálták a PDA CPU világpiacot, ezáltal növelhetik a dél-koreai PDA-gyártók versenyképességét.

A cég azt is bejelentette, hogy a chip áramfogyasztása fele akkora, mint a jelenlegi termékeké.

A cég illetékesei szerint a processzor gyártása a második negyedév során elindulhat, míg az év második felére várható a második változat megjelenése.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról