Szerző: Bodnár Ádám

2002. április 15. 19:13

Egyetlen PC-s fejlesztés a legnépszerűbb játékprogramok között

Az európai játékszoftverkiadók szövetsége, az ELSPA bejelentette, márciusban melyik játékok kaptak arany illetve ezüst minősítést.

Az európai játékszoftverkiadók szövetsége, az ELSPA bejelentette, márciusban melyik játékok kaptak arany illetve ezüst minősítést.

200 ezer példánynál nagyobb számban kelt el Európában, és így arany minősítésre jogosult a Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty és a FIFA 2002 PlayStation 2-re írt változata, valamint a Game Boy Advance-on játszható Mario Kart: Super Circuit.

Érdekesség, hogy a Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty új eladási rekordot állított fel Angliában: az első hétvégén közel 200.000 darabot adtak el belőle a szigetországban. Az Egyesült Államokban és Japánban már tavaly ősz óta kapható játék március elején jelent meg Európában.

100 ezer példánynál nagyobb példányszámban kelt el és így ezüst minősítést kapott a PSone-ra írt Duke Nukem: Land of the Babes és a PlayStation 2-es Crash Bandicoot: The Wrath of Cortex. A PC-s játékok közül egyedül a Medal of Honor: Allied Assault lépte át a 100 ezres határt.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

AKROBATA

5

Elrajtolt az Adobe AI asszisztense

2024. április 17. 12:40

Előfizetéses modellben használható az AI Assistant, ami a cég PDF-szerkesztőjébe és olvasójába épül be.