Szerző: roberto

2002. április 13. 23:40

Matthew Szulik lett a Red Hat Inc. igazgatótanácsának az elnöke

[Red Hat] A Red Hat Inc. csütörtökön jelentette be, hogy a vállalat elnök-vezérigazgatóját, Matthew Szulikot megválasztották cég igazgatótanácsának elnökévé. Szulik 1998-ban került Red Hathez, 1999 novembere óta elnök-vezérigazgató. A szakember jelentősen hozzájárult a Red Hat sikereihez, és elévülhetetlen érdemeket szerzett a nyílt forráskódú rendszerek elfogadtatása terén.

Red Hat[Red Hat] A Red Hat Inc. csütörtökön jelentette be, hogy a vállalat elnök-vezérigazgatóját, Matthew Szulikot megválasztották cég igazgatótanácsának elnökévé. Szulik 1998-ban került Red Hathez, 1999 novembere óta elnök-vezérigazgató. A szakember jelentősen hozzájárult a Red Hat sikereihez, és elévülhetetlen érdemeket szerzett a nyílt forráskódú rendszerek elfogadtatása terén.

A bejelentés kapcsán a Red Hat egyik alapítója és az igazgatótanács korábbi elnöke, Bob Young elmondta, hogy Matthew Szulik sokat tett azért, hogy a Red Hat pénzügyileg kiegyensúlyozott, profitképes nemzetközi céggé váljon. Young egyébként a jövőben az igazgatótanács rendes tagjaként folytatja munkáját.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról