Szerző: Barna József

2002. április 15. 17:23

Western Digital: újabb kaviár ínyenceknek

A Western Digital ma jelentette be, hogy hamarosan 80 Gbyte-os méretben is hozzáférhetőek lesznek a Caviar Special Edition sorozat merevlemezei. A WD merevlemezek típusjelölésében a Special Edition kitétel a különlegesen nagy méretű, 8 Mbyte pufferrel ellátott termékeknek jár ki. A cég így a már egy ideje megvásárolható 100 és 120 Gbyte-os Caviar SE sorozat legkisebb testvérével rukkolt elő.

[HWSW] A Western Digital ma jelentette be, hogy hamarosan 80 Gbyte-os méretben is hozzáférhetőek lesznek a Caviar Special Edition sorozat merevlemezei. A WD merevlemezek típusjelölésében a Special Edition kitétel a különlegesen nagy méretű, 8 Mbyte pufferrel ellátott termékeknek jár ki. A cég így a már egy ideje megvásárolható 100 és 120 Gbyte-os Caviar SE sorozat legkisebb testvérével rukkolt elő.


Nem kell többé kaviár?

Az EIDE csatolófelületre illeszkedő Caviar 80 GB SE tányérjai 7200 rpm-mel pörögnek. A cég szerint a 8 Mbyte méretű puffernek köszönhetően a merevlemez adatátviteli sebessége jelentősen megnő, és a hagyományos, 2 vagy 4 Mbyte-os pufferrel rendelkező merevlemezeknél folyamatosabb adatátvitel érhető el. Így a gigantikus Caviar sorozatot a cég elsősorban videoszerkesztésre és belépő szintű szerverekbe ajánlja. A Caviar 80 GB Special Edition a jövő hónaptól lesz megvásárolható a cég online boltjában és értékesítési partnereinél 189 dolláros fogyasztói áron.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról