Szerző: roberto

2002. április 10. 23:36

Ismét módosult a SuSE Linux AG vezetése

[SuSE] Az elmúlt héten a SuSE Linux AG újabb vezetői szintű változásokat jelentett be. A vállalat októberben kezdett meg egy szerkezetváltási folyamatot, amelynek eredményeképp öt nagy üzleti egység jött létre a cégen belül. Január végén új műszaki vezérigazgató került a céghez, most pedig további két szakemberrel bővült a vezetés. A SuSE nagyvállalati partnerekkel foglalkozó üzleti egységének élére David Burger került, míg a nemzetközi termék- és szolgáltatásértékesítésért Gregory Blepp lesz a felelős. A SuSE sajtóközleménye szerint két nemzetközileg is tapasztalt IT-vezető került a céghez.

SuSE[SuSE] Az elmúlt héten a SuSE Linux AG újabb vezetői szintű változásokat jelentett be. A vállalat októberben kezdett meg egy szerkezetváltási folyamatot, amelynek eredményeképp öt nagy üzleti egység jött létre a cégen belül. Január végén új műszaki vezérigazgató került a céghez, most pedig további két szakemberrel bővült a vezetés. A SuSE nagyvállalati partnerekkel foglalkozó üzleti egységének élére David Burger került, míg a nemzetközi termék- és szolgáltatásértékesítésért Gregory Blepp lesz a felelős. A SuSE sajtóközleménye szerint két nemzetközileg is tapasztalt IT-vezető került a céghez.

Magyarország egykor pezsgő startup-szcénáját is meglehetősen zilálttá tették az elmúlt évek eseményei, a friss HWSW weekly adásban arra teszünk kísérletet, hogy vendégeink segítségével megértsük a mögöttes folyamatokat.

a címlapról