Szerző: Barna József

2002. április 4. 19:29

Rangos szakmai díjat nyert a Norton AntiVirus Corporate Edition

A Symantec Corp. ma bejelentette, hogy a Norton AntiVirus Corporate Editiont választották a 2002. év Information Security Excellence Award győztesének az Antivirus/Mobile Code Tools kategóriában. A győzteseket március 18-án az MIS Training Institute a floridai Orlandóban tartott InfoSec World Conference & Expo 2002 rendezvény díjátadó ünnepségén hirdették ki.

[HWSW] A Symantec Corp. ma bejelentette, hogy a Norton AntiVirus Corporate Editiont választották a 2002. év Information Security Excellence Award győztesének az Antivirus/Mobile Code Tools kategóriában. A győzteseket március 18-án az MIS Training Institute a floridai Orlandóban tartott InfoSec World Conference & Expo 2002 rendezvény díjátadó ünnepségén hirdették ki.

"Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a Norton AntiVirus Corporate Editiont választották az Information Security magazin előfizetői az első helyre a széleskörű nagyvállalati vírusvédelmi megoldások között" -- mondta Gail Hamilton, a Symantec Corp. ügyvezető alelnöke. "A Symantec Norton AntiVirus megoldásai folyamatosan magas minősítéseket kapnak, ilyen módon is bizonyítva a Symantec elkötelezettségét a legkiválóbb és legmegbízhatóbb antivírus védelem kifejlesztésére."

Az Information Security szaklap, melynek szakterülete az IT és számítógépes biztonsági iparág, évente megtartja Excellence Awards díjának kiosztását, mellyel elismerik azokat a vállalatokat, termékeket és szolgáltatásokat, melyeket az információs biztonság közössége a terület vezetőjének tart. Ez az Excellence Awards a információs biztonsági iparág egyik legrangosabb elismerése.

A 2002-es évi Information Security Excellence Awards díjat az Information Security magazin, a TruSecure Corp., és a MIS Training Institute támogatta. További információkért látogasson el a http://www.infosecuritymag.com/awards2002 weboldalra.

a címlapról