Szerző: Barna József

2002. április 4. 18:03

A Micron és a Kingston sikeresen vette a VIA memórianyúzó program akadályait

A tajvani VIA Technologies ma jelentette be, hogy a cég korábban útjára indított kezdeményezésének, a DDR Memory Validation Program nak megszülettek az első kézzel fogható eredményei. Ennek keretében két vezető memóriagyártó DDR333 moduljai mérettek meg és találtattak minden tekintetben kifogástalannak.

[HWSW] A tajvani VIA Technologies ma jelentette be, hogy a cég korábban útjára indított kezdeményezésének, a DDR Memory Validation Programnak megszülettek az első kézzel fogható eredményei. Ennek keretében két vezető memóriagyártó DDR333 moduljai mérettek meg és találtattak minden tekintetben kifogástalannak.

A VIA szerint elsősorban az Athlon XP processzorokhoz szánt KT333, illetőleg a Pentium 4 processzorokhoz szánt P4X333 alaplapi chipkészletek megjelenése vezetett el ahhoz, hogy egyre több gyártó készít a DDR333 szabványnak megfelelő modulokat. A validációs program első nyertesei a Micron és a Kingston PC2700-as moduljai voltak, melyek immár a VIA és az Advanced Validation Labs együttes ajánlásával kerülhetnek forgalomba.

A validációs memóriatortúra a VIA referenciaplatformjain folyik az AVL berendezéseinek és szoftvereinek felügyelete alatt. A teszt során a jelölt memóriamodulokat extrém működési körülmények között is vizsgálják.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról