Szerző: roberto

2002. április 3. 18:42

Egyre kínosabban alakul a Unisys és a Microsoft Unix-ellenes kampánya

[CNET] A Unisys és a Microsoft közös We Have The Way Out weboldala egyre kínosabb pontja annak a több tízmillió dolláros költségvetésű UNIX-ellenes reklámkampánynak, amelyet a két cég indított útjára az elmúlt héten. Az oldal -- ahonnan eddig ingyenes regisztráció után különféle felméréseket és tanulmányokat lehetett letölteni -- pillanatnyilag nem működik, egyszerűen nincs a szerveren tartalom. A CNET hétfőn hívta fel a világ figyelmét arra, hogy a Netcraft által gyűjtött webszerver-adatok szerint a www.wehavethewayout.com -ot egy FreeBSD rendszeren futó Apache-variáns szolgálja ki. Ezt sem a Microsoft sem a Unisys nem kommentálta.

[CNET] A Unisys és a Microsoft közös "We Have The Way Out" weboldala egyre kínosabb pontja annak a több tízmillió dolláros költségvetésű UNIX-ellenes reklámkampánynak, amelyet a két cég indított útjára az elmúlt héten. Az oldal -- ahonnan eddig ingyenes regisztráció után különféle felméréseket és tanulmányokat lehetett letölteni -- pillanatnyilag nem működik, egyszerűen nincs a szerveren tartalom. A CNET hétfőn hívta fel a világ figyelmét arra, hogy a Netcraft által gyűjtött webszerver-adatok szerint a www.wehavethewayout.com-ot egy FreeBSD rendszeren futó Apache-variáns szolgálja ki. Ezt sem a Microsoft sem a Unisys nem kommentálta.

A tegnapi nap folyamán a www.wehavethewayout.com átállt Windows 2000-re és Microsoft IIS 5.0-ra, és úgy tűnt, hogy az ügy szép csendben lezárult. Mára azonban eltűnt a webről az adatközpontok világába egy sikeres reklámkampánnyal betörni készülő két cég weboldala. A 18 hónaposra tervezett kampány indulásáról és az azóta történt fejleményekről korábbi híreinkben számoltunk be. Az eseményeket továbbra sem kommentálta a két érintett cég.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról