Szerző: roberto

2002. március 29. 10:20

Megjelent az OpenOffice irodai csomag 1.0 előtti utolsó buildje, a 641D

[OpenOffice.org] Tegnap megjelent az egyik legjobb nyílt forráskódú irodai programcsomag újabb verziója. Az OpenOffice 641D a fejlesztők tervei szerint az OpenOffice 1.0 előtti utolsó előzetes verzió; minden felhasználót arra kérnek, hogy tesztelje a csomagot. A szoftver működésében és az API-ban már csak apróbb változások történtek, ezekről a kiadáshoz fűzött megjegyzések nyújtanak tájékoztatást. A programcsomag forráskódja és a Linuxra, Windowsra és Solarisra fordított futtatható változatok az openoffice.org -ról tölthetőek le.

OpenOffice[OpenOffice.org] Tegnap megjelent az egyik legjobb nyílt forráskódú irodai programcsomag újabb verziója. Az OpenOffice 641D a fejlesztők tervei szerint az OpenOffice 1.0 előtti utolsó előzetes verzió; minden felhasználót arra kérnek, hogy tesztelje a csomagot. A szoftver működésében és az API-ban már csak apróbb változások történtek, ezekről a kiadáshoz fűzött megjegyzések nyújtanak tájékoztatást. A programcsomag forráskódja és a Linuxra, Windowsra és Solarisra fordított futtatható változatok az openoffice.org-ról tölthetőek le.

A nyári leállás után, október 5-én és 7-én az Amazon felhőszolgáltatása és a microservicek témája köré épülő meetupokkal indul újra a HWSW free! meetup-sorozat.

a címlapról

Hirdetés

AWS és microservice meetupokkal kezdjük az őszt!

2021. szeptember 19. 04:58

A nyári leállás után, október 5-én és 7-én az Amazon felhőszolgáltatása és a microservicek témája köré épülő meetupokkal indul újra a HWSW free! meetup-sorozat.