:

Szerző: roberto

2002. március 29. 10:20

Megjelent az OpenOffice irodai csomag 1.0 előtti utolsó buildje, a 641D

[OpenOffice.org] Tegnap megjelent az egyik legjobb nyílt forráskódú irodai programcsomag újabb verziója. Az OpenOffice 641D a fejlesztők tervei szerint az OpenOffice 1.0 előtti utolsó előzetes verzió; minden felhasználót arra kérnek, hogy tesztelje a csomagot. A szoftver működésében és az API-ban már csak apróbb változások történtek, ezekről a kiadáshoz fűzött megjegyzések nyújtanak tájékoztatást. A programcsomag forráskódja és a Linuxra, Windowsra és Solarisra fordított futtatható változatok az openoffice.org -ról tölthetőek le.

OpenOffice[OpenOffice.org] Tegnap megjelent az egyik legjobb nyílt forráskódú irodai programcsomag újabb verziója. Az OpenOffice 641D a fejlesztők tervei szerint az OpenOffice 1.0 előtti utolsó előzetes verzió; minden felhasználót arra kérnek, hogy tesztelje a csomagot. A szoftver működésében és az API-ban már csak apróbb változások történtek, ezekről a kiadáshoz fűzött megjegyzések nyújtanak tájékoztatást. A programcsomag forráskódja és a Linuxra, Windowsra és Solarisra fordított futtatható változatok az openoffice.org-ról tölthetőek le.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 08:08

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.