:

Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. március 28. 16:47

Axelero ADSL: 90 helyett 99 százalék lett a rendelkezésre állás

Korábban cikkben és hírben is foglalkoztunk azzal a kormányrendelettel, mely előírja, mely elemeket kell kötelezően tartalmaznia az internetszolgáltatók általános vállalkozási feltételeinek, így sok más mellett a rendekezésre állás számszerű meghatározására, továbbá ennek be nem tartása esetén kötbér megfizetésére kötelezi a cégeket.

[HWSW] Korábban cikkben és hírben is foglalkoztunk azzal a kormányrendelettel, mely előírja, mely elemeket kell kötelezően tartalmaznia az internetszolgáltatók általános vállalkozási feltételeinek, így sok más mellett a rendekezésre állás számszerű meghatározására, továbbá ennek be nem tartása esetén kötbér megfizetésére kötelezi a cégeket.

Cikkünk összehasonlító táblázatában áttekintettük az egyes szolgáltatók vállalását, s szembeötlő volt, hogy míg a többség 95 százalék feletti rendelkezésre állást garantál, addig az Axelero csak 90 százalékért vállal felelősséget. Legújabb értesülésünk szerint március 27-én az Axelero bejelentette a Hírközlési Felügyeletnél, hogy a 90 helyett visszamenőlegesen is 99 százalékos rendelkezésre állást vállal az ADSL szolgáltatására.

Pohly Ferenc, az Axelero sajtófőnöke elmondta, hogy a többi szolgáltatás esetében már az új vállalkozási feltétel is legalább 99 százalékos rendelkezésre állást garantált, egyedül az ADSL hozzáférésnél volt ez a különbség.

Most azonban ezt is hozzáigazították az Axelero-átlaghoz.

Szólj hozzá a fórumban!

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 14:44

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.