:

Szerző: roberto

2002. március 28. 13:58

A Trolltech kiadta a Qt lib 3.0.3-as verzióját

Trolltech Qt lib[Trolltech] Az oslói székhelyű Trolltech AS tegnap kiadta a Qt könyvtár 3.0.3-as verzióját. A linuxos grafikus alkalmazások egyik meghatározó alaprendszereként számontartott Qt C++ eszközkészlet új verziója nemcsak a különféle UNIX-variánsokra érhető el, kereskedelmi verziói már évek óta elkészülnek Windowsra és MacOS-re is, így igazi platformfüggetlen API-val dolgozhatnak a Qt-t használó programozók. A 3.0.3-as verzió egyszerű frissítés, a 3.0.2-es verzió megjelenése óta kiedrült hibák javításait tartalmazza. A Qt/X11 szabadon hozzáférhető (kettős, QPL és GNU GPL licenceléssel kibocsátott) változatának forráskódja az ftp.trolltech.com-ról tölthető le.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 17:35

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.