Szerző: roberto

2002. március 25. 09:28

Friss programok a Ximiantól: Red Carpet 1.3, Evolution 1.0.3, Connector

[Ximian] A GNOME-os programok fejlesztésével, illetve magával a GNOME desktoppal foglalkozó Ximian Inc. az elmúlt napokban három újdonságot is bejelentett.

Ximian[Ximian] A GNOME-os programok fejlesztésével, illetve magával a GNOME desktoppal foglalkozó Ximian Inc. az elmúlt napokban három újdonságot is bejelentett.

Megjelent a Ximian Desktop szerves részét képező, a függőségeket automatikusan feloldó Red Carpet telepítőprogram friss, 1.3-as verziója. A program korábbi kiadású Red Carpetekből való telepítése során jelentkezhet a korábbi Red Carpetek egy hibája, erről a support.ximian.com-on olvasható rövid leírás.

Elkészült a GNOME-os személyi információkezelő program, az Evolution friss, 1.0.3-as kiadása is, amely az előző kiadás megjelenése óta kiderült hibák javításait tartalmazza. Az új Evolutionnel szinte egyszerre jött ki a Ximian tavaly decemberben bejelentett kereskedelmi terméke, a Ximian Connector, amely lehetővé teszi, hogy az Evolution 1.0.3-as verziója teljes értékű Microsoft Exchange 2000 kliensként funkcionáljon UNIX és Linux rendszereken.

A Ximian Connector for Microsoft Exchange a Red Hat, Mandrake, SuSE és Debian Linuxokra érhető el, a Solaris 8-ra készülő változat az év második felétől áll a vásárlók rendelkezésére. A szoftver ára 69 dollár, ebben benne van a huszonöt napos webes telepítési támogatás is.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról