Szerző: roberto

2002. március 22. 23:16

Itt a KDE 3 grafikus környezet újabb előzetes kiadása

[LinuxToday, NewsForge] A KDE 3 második bétája után egy hónappal, két félig publikus előzetes kiadás után, a KDE Projekt bejelentette a desktop 3-as verziójának harmadik előzetes kiadását. A KDE 3.0 RC3 forráskódja és a Red Hat, SuSE és Conectiva Linuxhoz fordított bináris csomagok a download.kde.org -ról tölthetőek le, a következő néhány napban még más rendszerekre fordított bináris csomagok is várhatóak. A tervek szerint a végleges KDE 3.0 jövő hónap elején fog megjelenni.

K Desktop Environment[LinuxToday, NewsForge] A KDE 3 második bétája után egy hónappal, két félig publikus előzetes kiadás után, a KDE Projekt bejelentette a desktop 3-as verziójának harmadik előzetes kiadását. A KDE 3.0 RC3 forráskódja és a Red Hat, SuSE és Conectiva Linuxhoz fordított bináris csomagok a download.kde.org-ról tölthetőek le, a következő néhány napban még más rendszerekre fordított bináris csomagok is várhatóak. A tervek szerint a végleges KDE 3.0 jövő hónap elején fog megjelenni.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról