:

Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. március 22. 20:45

Saját portált indított a Vivendi

Univerzum néven saját portált indított a Vivendi Telecom Hungary. A portál két jól elkülöníthető részből áll: a mindenki számára elérhető, ingyenes portálból és egy exkluzív, magas színvonalú szolgáltatásokat kínáló előfizetői szekcióból, amely egyelőre még csak a Vivendi-ügyfelek részére hozzáférhető.

[HWSW] Univerzum néven saját portált indított a Vivendi Telecom Hungary. A portál két jól elkülöníthető részből áll: a mindenki számára elérhető, ingyenes portálból és egy exkluzív, magas színvonalú szolgáltatásokat kínáló előfizetői szekcióból, amely egyelőre még csak a Vivendi-ügyfelek részére hozzáférhető.

Az Univerzum egy olyan portál, amely elsősorban nem online napilap, hanem egy flexibilis szolgáltatáscsomag, amelyet a felhasználók saját igényeiknek megfelelően alakíthatnak és ezáltal személyessé tehetnek. Egy egyszerű regisztrációval minden témakör, szolgáltatás és linkgyűjtemény helye módosítható, továbbá saját linkgyűjtemények is hozzáadhatók.

Március közepétől kezdve minimális havidíj fejében mindezen szolgáltatások továbbfejlesztett változata elérhető az Univerzumon "Mail++" néven:

- testre szabható e-mail és SMS-küldő egy programban,
- saját határidőnapló, amely SMS-ben értesít az aktuális programról,
- dokumentum-, zene-, videoanyag- és képtárolási lehetőség,
- virtuális PC web-alapú szövegszerkesztővel, tárhellyel, zene- és videolejátszóval.

Lehetőség van előfizetni egy játékcsatornára, ahol érdekes ügyességi és kvízjátékok találhatóak, illetve egy zenecsatornára, ahol magyar előadók több száz dala hallgatható meg.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról