Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. március 22. 20:45

Saját portált indított a Vivendi

Univerzum néven saját portált indított a Vivendi Telecom Hungary. A portál két jól elkülöníthető részből áll: a mindenki számára elérhető, ingyenes portálból és egy exkluzív, magas színvonalú szolgáltatásokat kínáló előfizetői szekcióból, amely egyelőre még csak a Vivendi-ügyfelek részére hozzáférhető.

HIRDETÉS

[HWSW] Univerzum néven saját portált indított a Vivendi Telecom Hungary. A portál két jól elkülöníthető részből áll: a mindenki számára elérhető, ingyenes portálból és egy exkluzív, magas színvonalú szolgáltatásokat kínáló előfizetői szekcióból, amely egyelőre még csak a Vivendi-ügyfelek részére hozzáférhető.

Az Univerzum egy olyan portál, amely elsősorban nem online napilap, hanem egy flexibilis szolgáltatáscsomag, amelyet a felhasználók saját igényeiknek megfelelően alakíthatnak és ezáltal személyessé tehetnek. Egy egyszerű regisztrációval minden témakör, szolgáltatás és linkgyűjtemény helye módosítható, továbbá saját linkgyűjtemények is hozzáadhatók.

Március közepétől kezdve minimális havidíj fejében mindezen szolgáltatások továbbfejlesztett változata elérhető az Univerzumon "Mail++" néven:

- testre szabható e-mail és SMS-küldő egy programban,
- saját határidőnapló, amely SMS-ben értesít az aktuális programról,
- dokumentum-, zene-, videoanyag- és képtárolási lehetőség,
- virtuális PC web-alapú szövegszerkesztővel, tárhellyel, zene- és videolejátszóval.

Lehetőség van előfizetni egy játékcsatornára, ahol érdekes ügyességi és kvízjátékok találhatóak, illetve egy zenecsatornára, ahol magyar előadók több száz dala hallgatható meg.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 04:11

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.