Szerző: Bodnár Ádám

2002. március 22. 16:52

A Dell gyorsabb processzorokkal szerelte fel alsó kategóriás asztali gépeit

[CNET] A Dell felfrissítette alsó kategóriás asztali számítógépeit, amelyeket elsősorban az otthoni felhasználóknak ajánl.

[CNET] A Dell felfrissítette alsó kategóriás asztali számítógépeit, amelyeket elsősorban az otthoni felhasználóknak ajánl.

Bár a vállalat elősorban csúcskategóriás konfigurációiról ismert, az elemzők szerint az igen kedvező árú gépekkel a Dell sikerrel hódíthatja meg az első számítógépüket vásárlók táborát. A gyorsabb processzorral szerelt gépek mellett korábban a Dell új, olcsó notebookokat is bemutatott.

Az új Dell Dimension 2200 1,2 GHz-es Intel Celeron processzort, 128 MByte memóriát, CD-ROM meghajtót és 15 hüvelykes monitort tartalmaz, a gép ára Windows XP operációs rendszerrel 709 dollár.

További 90 dollárért 17 inches monitorral és CD-RW meghajtóval szerelik a gépet, a 256 MByte memóriával és 40 GByte-os merevlemezzel szerelt verzióért pedig 80 dollárral kell többet fizetni.

A SmartStep asztali gépet frissítette a Dell. A mindössze 599 dolláros gép nem bővíthető, a konfiguráció 1,2 GHz-es Celeron chipet, 128 MByte memóriát, 20 GByte-os merevlemezt és CD-ROM meghajtót tartalmaz.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról