:

Szerző: roberto

2002. március 21. 09:24

A Turbolinux mindent megtesz a Linux vállalati szektorban való elterjesztéséért

[LinuxToday, Turbolinux] A Turbolinux Inc. bejelentette, hogy a Turbolinux 7 Server -- az első disztribúció, amely teljesen megfelel Li18NUX internacionalizációs előírásnak -- tovább bővül Enterprise Linux Alliance (Üzleti Linux Szövetség) ajánlásainak implementációival. Az IBM, a Fujitsu, a Hitachi és az NEC csaknem egy éve, 2001 májusában alapította meg a szövetséget, céljuk az üzleti Linux rendszerek skálázhatóságának, megbízhatóságának növelése. Az Enterprise Linux Alliance legutóbbi ajánlása, az LKCD (Linux Kernel Crash Dump), amely az esetleges leállások esetén kiírandó memóriadump megbízhatóságát hivatott növelni, már része a Turbolinux rendszernek.

Turbolinux[LinuxToday, Turbolinux] A Turbolinux Inc. bejelentette, hogy a Turbolinux 7 Server -- az első disztribúció, amely teljesen megfelel Li18NUX internacionalizációs előírásnak -- tovább bővül Enterprise Linux Alliance (Üzleti Linux Szövetség) ajánlásainak implementációival. Az IBM, a Fujitsu, a Hitachi és az NEC csaknem egy éve, 2001 májusában alapította meg a szövetséget, céljuk az üzleti Linux rendszerek skálázhatóságának, megbízhatóságának növelése. Az Enterprise Linux Alliance legutóbbi ajánlása, az LKCD (Linux Kernel Crash Dump), amely az esetleges leállások esetén kiírandó memóriadump megbízhatóságát hivatott növelni, már része a Turbolinux rendszernek.

Ly-Huong Pham, a Turbolinux elnök-vezérigazgatója elmondta, hogy lépéseikkel az üzleti felhasználókat igyekeznek megnyerni. A cég más linuxos szabványokkal foglalkozó szervezetekkel is szorosan együttműködik, például az LSB-vel vagy az Atlas Projekttel.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 24. 15:30

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.