Szerző: Ady Krisztián

2002. március 20. 03:22

Különleges billentyűzettel könnyebb játszani a Nokia egyes telefonjain

[BoY] A Nokia új kiegészítőket, borítókat és billentyűzeteket jelentetett meg két Expression kategóriájú telefonjához. Az új Nokia 3585 és a GPRS szolgáltatással rendelkező Nokia 3590 telefonra passzoló Xpress-on borítók FUNctional névre hallgatnak, s bizony nem véletlenül került kiemelésre a név első három betűje. Az új borítók 2002 második felében várhatók.

[BoY] A Nokia új kiegészítőket, borítókat és billentyűzeteket jelentetett meg két "Expression" kategóriájú telefonjához. Az új Nokia 3585 és a GPRS szolgáltatással rendelkező Nokia 3590 telefonra passzoló Xpress-on borítók "FUNctional" névre hallgatnak, s bizony nem véletlenül került kiemelésre a név első három betűje. Az új borítók 2002 második felében várhatók.

Az új borítók között kifejezetten játékos szelleműeknek tervezetteket is találhatunk. A speciális "Gaming Cover" borítók és billenytűzeteik a telefonokban található játékok kezelésében jeleskednek, könnyebbé teszik az új rekordok elérését.


www.wirelessgamingreview.com

A MIDI zenék lejátszására is képes, Java programok -- így játékok -- futtatására alkalmas Nokia 3590 mobiltelefon különleges borítója egy két akciógombbal rendelkező, mind a 8 irányban érzékelő gamepadot "helyettesít" a telefon billentyűzetén, így már valóban élményt nyújthat a telefonokban lévő játékokkal történő szórakozás.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról