:

Szerző: roberto

2002. március 19. 16:19

Gyorsabb, jobb: kipróbálható az AbiWord szövegszerkesztő 0.99.3-as verziója

GNOME[AbiSource] Négy hét alatt a mostani a keresztplatformos AbiWord szövegszerkesztőnek már a második nagyobb kiadása, program fejlesztői lassan az 1.0 megjelenésére készülnek. A 0.99.3-as AbiWordben a fejlesztők -- saját bevallásuk szerint -- tonnányi mennyiségű hibát zártak le, és jelentősen gyorsítottak a program működésén. Új lehetőség a szerkesztőben, hogy az AbiGimp plugin segítségével képes együttműködni a GIMP képszerkesztő programmal. Jelentős lépésnek számít az RTF konverter elkészülte, és sok helyen frissült a dokumentáció. A program forráskódja és a Windowsra, Linuxra, FreeBSD-re és MacOS X-re fordított binárisok a www.abisource.com-ról kiindulva tölthetőek le.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. május 2. 00:03

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.