:

Szerző: Vörös Péter

2002. március 18. 19:34

Kéziszámítógépekhez szánt webböngészőt jelentet meg a Palm

[CNET] A Palm egy kifejezetten kéziszámítógépekre kihegyezett új webböngészőt kínál vásárlóinak.

[CNET] A Palm egy kifejezetten kéziszámítógépekre kihegyezett új webböngészőt kínál vásárlóinak.

Az USA-ban a Palm Web Browser 19,59 $-ért lesz kapható/letölthető a cég webhelyén, illetve kiskereskedelmi hálózatokban áprilistól. A böngésző a következő Palm-modellekkel működik: m125, m130, m500, m505, m515 és i705.

Az új böngészővel bármilyen webhelyet meg lehet tekinteni az interneten modemmel vagy drótnélküli hozzáféréssel. Általában a kéziszámítógépekre írt böngészők nehezen tudják megjeleníteni a webhelyek jelentős részét, a Web Browser a cég ígéretei szerint jelentős előrelépést jelent ezen a téren.

A szoftver lehetővé teszi, hogy a felhasználók lementsék az információkat offline megtekintéshez, és a látogatott helyek előzményeinek rögzítése is lehetséges.

Első körben a következő nyelvi változatok kaphatók: angol, francia, japán, német, olasz és spanyol.

A Handspring októberben dobta piacra Blazer 2.0 böngészőjét, amely az összes Palm operációs rendszert használó kéziszámítógépen működik, ennek ára szintén 19,95$.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 16:35

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.