:

Szerző: roberto

2002. március 14. 10:50

A MandrakeSoft ismét adakozásra kéri a Linux-felhasználókat

Mandrake[Mandrake News] A francia MandrakeSoft a Mandrake Linux 8.2 újabb előzetes verziójának kiadása után két nappal ismét egy különös üzenettel lepte meg felhasználóit. Az üzenet lényegében a Mandrake Linux Users Club és a Mandrake Corporate Club melletti propaganda, amelyben a cég jelenlegi nehéz helyzetéről esik szó, arról, hogy rövidtávú célok miatt semmiképp nem szeretnének forrásokat megvonni a Linux Mandrake fejlesztéstől, hogy továbbra is a felhasználókat szeretnék szolgálni, így minden önérzetes Mandrake-felhasználót, illetve Mandrake Linuxot használó vállalatot arra kérnek, hogy csatlakozzon a felhasználói vagy a vállalati klubhoz, és fizessen tagdíjat. A MandrakeSoft üzenete szerint a kialakult nehéz pénzügyi helyzetért a cég előző vezetése a felelős, ám az év végére a vállalat egyenesbe jöhet.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 02:09

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.