Szerző: roberto

2002. március 6. 11:21

Megjelent a Linux Mandrake 8.2 negyedik bétája

MandrakeSoft</h2
MandrakeSoft[Mandrake News] A MandrakeSoft bejelentette, hogy elkészült a Linux-Mandrake 8.2-es verziójának negyedik bétája. A hírek szerint a rendszer már egyre kevesebb olyan problémát tartalmaz, amely meggátolná a disztribúció újabb kiadását, azonban még mindig van mit csiszolgatniuk Mandrake szakembereinek.

A rendszer annyira kibővült, hogy az összeállítók szükségesnek látták egy újabb CD hozzáadását az eddigi két telepítő CD-hez, így a Mandrake 8.2 már három darab CD-ből fog állni. A harmadik korongra többek közt olyan nyelvi csomagok kerülnek, amelyekről az összeállítók úgy gondolják, hogy nem olyan gyakran teszik fel a felhasználók.

A MandrakeClub regisztrált felhasználói néhány napon belül hozzáférhetnek azokhoz az RPM csomagokhoz is, amelyek csak a Linux-Mandrake kereskedelmi verzióiban találhatók meg.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról