Szerző: sammer

2000. április 19. 04:27

EverQuest kiegészítő megjelenés

HIRDETÉS

Az Ubi Soft és a 989 Studios aláírtak egy szerződést, amiben megegyeznek az EverQuest: The Ruins of Kunark nevű rendkívűl népszerű online játék kiegészítésének Európai terjesztésében. A kiegészítőben az eredeti EverQuest-hez adnak egy új kontinenst, új karaktereket, 20 új felderíthető területet és javított grafikát. A megegyezés szerint Európába, Oroszországba, Törökországba és Izraelbe szállítja majd az Ubi Soft a játékot, aminek itteni PC-s változatának megjelenési időpontja 2000 április 27. Sokan mondják, hogy gyakorlatilag már Európába tartozunk de attól tartok, hogy most ismét bebizonyítódik az ellenkezője.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 22:18

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.