Szerző: roberto

2002. február 28. 10:48

Kipróbálható a Red Hat szerverfeladatokra kihegyezett, Pensacola kódnevű disztribúciójának első bétája

Red
Red Hat[LinuxToday] Tegnap megjelent a Red Hat Linux szerverfeladatok ellátására szánt disztribúciójának bétája. A hírek szerint a Pensacola kódnevű, 7.1.91AS verziószámot viselő rendszer, bár nagyon hasonlít a Red Hat Linux 7.2-re, két jelentős dologban különbözik tőle: fejlett fürtözési technológiával (a Red Hat High Availability Serverből már ismert Piranha technológia továbbfejlesztett változatával) látták el a rendszert, a kernelt pedig a nagyobb terheléshez optimalizálták.

A most kiadott béta valószínűleg a New York-i LinuxWorld konferencián és kiállításon bejelentett, tavasszal megjelenő Red Hat Advanced Server első verziójának elődje. A rendszer az ftp.redhat.com-ról vagy valamelyik tükörről tölthető le.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról