:

Szerző: Ady Krisztián

2002. február 27. 01:54

PureAudio zajcsökkentő eljárással rendelkezik a legújabb SoundMAX audiokodek

Az Andrea Electronics Corporation sajtóközleményben jelentette be, hogy egy exkluzív szerződés keretén belül az Analog Devices licenceli a cég PureAudio digitális zajcsökkentő algoritmusát legújabb SoundMAX PC-s audioprocesszoraiba. Az Analog Devices ezzel egyidőben bejelentette ezzel az új technológiával felszerelt SoundMAX Cadenza nevű AC97-es kodekjét is.

Az Andrea Electronics Corporation sajtóközleményben jelentette be, hogy egy exkluzív szerződés keretén belül az Analog Devices licenceli a cég PureAudio digitális zajcsökkentő algoritmusát legújabb SoundMAX PC-s audioprocesszoraiba. Az Analog Devices ezzel egyidőben bejelentette ezzel az új technológiával felszerelt SoundMAX Cadenza nevű AC'97-es kodekjét is.

Az új zajcsökkentő eljárás a SoundMAX kodeken keresztül olyan hangvezérelt programoknál nyújthat nagy segítséget, mint a Microsoft Office XP, NetMeeting és egyéb beszédhanggal kapcsolatos alkalmazások, felhasználási területek.

Az Analog Devices és az Andrea Electronics a jelenleg zajló Intel Developer Forum rendezvényen demonstrálja közös megoldását, melyet később dobnak majd piacra.

Az Andrea PureAudio szoftveres algoritmusa a háztartásban, irodában általánosan előforduló zavaró háttérzajokat, esetleges elektromos zavarást szűri ki a SoundMAX Cadenza kodek által rögzített anyagból. Ez a megoldás biztosabbá teszi a hangvezérelt funkciók működését és szükségtelenné válik, hogy az alany headszetet viseljen.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 02:52

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.