Szerző: Vörös Péter

2000. április 18. 08:51

Mára várhatók az America Online első negyedéves eredményei

A Merrill Lynch elemzői szerint az AOL első negyedéves bevétele 1,77 milliárd $ lesz, amely 42%-os növekedést jelent a tavalyi hasonló időszakhoz képest. Ebből várhatóan 481 millió $ a reklám ill. e-kereskedelmi bevételek aránya, ami kb. 10%-os növekedést jelent (e hónap elején a Yahoo is jelentős reklámbevétel növekedésről számolt be).
Az eredmények bejelentésével együtt a szakértők a Time Warner-AOL egyesüléssel kapcsolatban is további hírekre számítanak. Erről egyébként a vélemények továbbra is nagyjából egységesek: ti. az egyesülés jó ötletnek tűnik, de minden azon fog múlni, milyen jól hajtják azt végre. Az AOL részvényei tegnap 3,75$-ral, közel 7%-kal, 58,75$-ra emelkedtek (a Time Warner-éi pedig 3,38$-ral, kb. 3%-kal, 84,63$-ra nőttek).

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról

GITHUB

0

Elérhetővé vált a GitHub Copilot Enterprise

2024. február 29. 11:34

Az előzetes után általánosan hozzáférhetővé vált a GitHubon a Copilot új szintje, ami a szervezetek belsős kódbázisa alapján segíti a fejlesztőket.