:

Szerző: Vörös Péter

2000. április 18. 08:51

Mára várhatók az America Online első negyedéves eredményei

A Merrill Lynch elemzői szerint az AOL első negyedéves bevétele 1,77 milliárd $ lesz, amely 42%-os növekedést jelent a tavalyi hasonló időszakhoz képest. Ebből várhatóan 481 millió $ a reklám ill. e-kereskedelmi bevételek aránya, ami kb. 10%-os növekedést jelent (e hónap elején a Yahoo is jelentős reklámbevétel növekedésről számolt be).
Az eredmények bejelentésével együtt a szakértők a Time Warner-AOL egyesüléssel kapcsolatban is további hírekre számítanak. Erről egyébként a vélemények továbbra is nagyjából egységesek: ti. az egyesülés jó ötletnek tűnik, de minden azon fog múlni, milyen jól hajtják azt végre. Az AOL részvényei tegnap 3,75$-ral, közel 7%-kal, 58,75$-ra emelkedtek (a Time Warner-éi pedig 3,38$-ral, kb. 3%-kal, 84,63$-ra nőttek).

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 01:55

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.