:

Szerző: Ady Krisztián

2002. február 15. 03:30

Hamarosan megjelenik a Házimozi Magazin DVD-melléklettel, egy TELJES filmmel a korongon!

A február 20-án megjelenő kéthavi lap különleges ajándékkal lepi meg olvasóit a 2002-es évben: minden egyes számához DVD-mellékletet csomagol, melyen egy TELJES FILM lesz megtalálható. A 995 Ft-os utcai ár így meglehetősen kedvezőnek tűnik, s bizony nem árt odaszólnunk kedvenc újságosunknak, hogy tegyen el egyet belőle. A lapot ugyanis -- szerény véleményem szerint -- gyorsan el fogják kapkodni.

Az újság persze nem csak a mellékelt filmről szól, több DVD-lejátszó, házimozi erősítő, tv, projektor ismertetője és tesztje is olvasható benne, egyéb érdekességek, hírek mellett.

A 2002-es első szám tartalomjegyzékét és egyéb információkat a hamarosan megjelenő újságról a DVDCenter hasábjain olvashatunk.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 18:59

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.