Szerző: mz

2000. április 17. 23:35

Malleable Technologies hangfeldolgozó chipek

HIRDETÉS

A Malleable Technologies bejelentette a MECA (Malleable Embedded Communications Accelerator) processzorcsaládot. A processzorok egy személyben képesek akár 10 másik, hagyományos chipet is helyettesíteni - alkalmazási területükön. A chipek az iparban elsőként egyesítik magukban a hangok DSP feldolgozását, és a kapott adatok csomagokra bontását.
A célprocesszorok feladata ugyanis az, hogy a digitalizált hangot csomagokra bontva azokat alkalmassát tegyék ATM vagy IP alapú hálózaton való továbbításra. Egyetlen MECA chip egyszerre 96 tömörített, vagy 512 csatornányi tömörítetlen hangfolyamot képes kezelni.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 03:58

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.