:

Szerző: roberto

2002. február 11. 11:39

CUPS 1.1.13: a UNIX-os nyomtatási rendszer újabb kiadása

CUPS
CUPS[LinuxPR] A hollywoodi Easy Software Products nemrég adta ki a Common UNIX Printing System (CUPS) 1.1.13-as verzióját. Az egyre népszerűbb UNIX-os nyomtatási rendszer új kiadása többek közt támogatja az orosz KOI8-R és KOI8-U kódolást, és számos MacOS X-es és IRIX-es fejlesztést tartalmaz.

A friss csomagba több, a novemberben megjelent 1.1.12-es verzió kiadása után talált hiba javítása is belekerült. A CUPS jó pár disztribúciónak az alapértelmezett nyomtatási rendszere, a nagyobbak közül a Caldera és a Mandrake használja a CUPS-ot, ezekben a terjesztésekben a KDE az alapértelmezett grafikus felület, a KDE 2.2-es verziói pedig beépített CUPS-támogatással (is) rendelkeznek. A szoftvercsomag a www.cups.org címről kiindulva tölthető le.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 07:32

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.