:

Szerző: roberto

2002. február 11. 11:01

Díjazott Adobe OpenType és Type1 betűtípusok

Adobe
Adobe[Adobe] Az Adobe Systems Incorporated nyolc betűtípusát is díjazták az ATypl (Association Typographique Internationale) által rendezett bukva:raz! nevű tervezői versenyen. A díjazott Adobe betűtípusok közül öt OpenType formátumú: az Arcana, a Caflisch Script Pro, a Minion Pro, a Myriad Pro és a Waters Titling Pro. A további három Type1 formátumú betűtípus az Adobe Type Library in PostScript kollekció tagja: a Kinesis, a Nyx és a Shuriken Boy.

Susan Altman Prescott, az Adobe többmédiás publikálással foglalkozó részlegének alelnöknője elmondta, hogy büszkeséggel tölti el őket, hogy az OpenType, és az Adobe Type Library fontjait egyaránt díjazták a világ egyik legrangosabb tervezői versenyén, majd hozzátette, hogy az Adobe OpenType fontok fejlett tipográfiai lehetőségeket hordoznak, és az Adobe kiváló kiadványszerkesztő programjaival együtt nagyszerű megoldást nyújtanak a professzionális tördelők számára.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 07:23

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.