Szerző: Bodnár Ádám

2002. február 11. 10:31

Már az Egyesült Államokban is kapható a Handspring Treo

[CNET] A Handspring megkezdte Treo nevű kommunikátorának amerikai forgalmazását. A készülék egyelőre csak a cég weboldalán rendelhető meg és 2-4 hetet kell várni rá.

[CNET] A Handspring megkezdte Treo nevű kommunikátorának amerikai forgalmazását. A készülék egyelőre csak a cég weboldalán rendelhető meg és 2-4 hetet kell várni rá.

A Treo ára Cingular Wireless vagy VoiceStream mobiltelefonos előfizetéssel 399 dollár, előfizetés vásárlása nélkül 549 dollárt kérnek érte. Akik Visor kéziszámítógépükhöz megvásárolták a VisorPhone modult, előfizetés nélkül is 399 dollárért vehetik meg a Treot.

A Handspring Treo egy kétsávos (GSM900/1900 illetve Európában GSM900/1800) mobiltelefont foglal magában és kompatibilis a GPRS szabvánnyal. A gép "lelke" egy Motorola Dragonball VZ processzor, amely 33 MHz-en ketyeg, a memória mérete pedig 16 MByte. A készüléket a Palm OS operációs rendszer 3.5 verziója működteti.

A Handspring tavaly októberben jelentette be PDA-telefonját, a kereskedelmi bevezetést pedig januárra ígérte. Később egy alkatrész késedelmes szállítása miatt a piaci premiert el kellett halasztani. Hongkongban és Szingapúron már egy hete kapható a Treo, az amerikai üzletekbe valamikor márciusban kerül.

A Handspring továbbá bejelentette, hogy 249 dollárról 199 dollárra csökkenti szupervékony Visor Edge kéziszámítógépének az árát.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról