:

Szerző: Bodnár Ádám

2002. február 8. 13:20

nForce 415D és GeForce4 MX alapú termékek az ABIT kínálatában

A tajvani ABIT új, teljesen NVIDIA-alapú termékcsaládot dobott piacra, amelynek az n3 fantázianevet adta.

A tajvani ABIT új, teljesen NVIDIA-alapú termékcsaládot dobott piacra, amelynek az n3 fantázianevet adta.

Az n3 család első tagja az NV7-133R alaplap, amely a nemrégiben bejelentett nForce 415D chipkészletre épül. Az AMD Athlon és Duron processzorokhoz tervezett alaplap DDR SDRAM memóriát támogat. A bővítőkártyákat 1 AGP4X és 5 PCI foglalat fogadja. A termék érdekessége az integrált HPT-372 ATA/133 RAID vezérlő és az USB 2.0 eszközök támogatása. Az NV7-133R alaplapot természetesen SoftMenu III technológiával látták el.

A második termék az alaplapon található, Dolby Digital 5.1 dekódolásra képes hangchiphez tökéletesen illeszkedő hatrészes ABIT SP-70 hangszórókészlet.

Az n3 család harmadik tagja a Siluro GF4 MX grafikus kártya sorozat, amely az NVIDIA GeForce4 MX chipre épül és 64 MByte memóriát tartalmaz. A kártyák mindegyike tartalmaz TV-csatlakozót is.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 14:24

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.