Szerző: roberto

2002. február 5. 11:28

SuSE Linux Enterprise Server 7 az IBM eServerek iSeries és pSeries sorozatához

SuSE
SuSE[SuSE Magyarország] Mától elérhető a SuSE Linux Enterprise Server család legújabb tagja, az IBM eServerek iSeries és pSeries sorozatához készített SuSE Linux Enterprise Server 7, amely az IBM és a SuSE nemrég bejelentett közös technológiai együttműködésének eredménye.

A SuSE Linux Enterprise Server (SLES) az IBM összes architektúráján elérhető. Az IBM eServer valamint a SLES termékek párosításával egy olyan integrált IT-megoldás jött létre, mely a vállalatok számára minimális költségek mellett a lehető legjobb rendszerszoftvert és szolgáltatásokat kínálja. Az egységes szerverstratégia biztosítja a különböző rendszerek együttműködését heterogén IT-környezetben, jelentősen csökkentve ezáltal a rendszerkarbantartás és az üzemeltetés költségeit.

A 2.4.13-as rendszermaggal a SuSE elsőként kínál 64-bites Linux rendszermagot az IBM iSeries és pSeries szerverekhez. Mivel ez a kernel 4 GB memóriánál többet is tud megcímezni, a SLES olyan területeken is alkalmazható, amelyeken eddig kizárólag a kereskedelmi UNIX-verziók uralkodtak.

A termékről további információ a SuSE Magyarország webhelyén található.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról