Szerző: Bodnár Ádám

2002. február 1. 16:09

A Sony PlayStation 2 megjósolja a futballdöntő győztesét

A PlayStation 1995-ös megjelenése óta hagyomány, hogy az amerikai profi fociliga nagydöntőjét, a Super Bowlt játszó csapatok egy-egy játékosa a sportesemény előtt pár nappal a virtuális pályán is összeméri tudását.

A PlayStation 1995-ös megjelenése óta hagyomány, hogy az amerikai profi fociliga nagydöntőjét, a Super Bowlt játszó csapatok egy-egy játékosa a sportesemény előtt pár nappal a "virtuális pályán" is összeméri tudását.

Tegnap a New England Patriots részéről Troy Brown, a St. Louis Rams oldalán pedig Isaac Bruce vette kézbe a PlayStation 2 kontrollerjét egy "NFL GameDay 2002" meccs erejéig. A mérkőzést végül 21-14 arányban Brown nyerte.

Érdekesség, hogy 1996 óta minden évben a konzoljátékban diadalmaskodó sportoló csapata nyerte a Super Bowlt. A szakértők szerint idén a St. Louis az összecsapás toronymagas esélyese, azonban a PlayStation 2-n lejátszott meccs és az elmúlt évek statisztikái alapján a Patriotsnak kellene nyernie.

Super Bowlt február 3-án rendezik New Orleansben (Louisiana, USA).

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról