Szerző: Barna József

2002. január 31. 17:50

Látványos videó jelent meg a Haegemonia című, magyar fejlesztésű stratégiai játékból

A magyar Digital Reality fejlesztő stúdió beindította a várhatóan májusban megjelenő űrstratégiai játékának, a Haegemonia: Az Univerzum Légiói nak hivatalos honlapját. Ennek alkalmából pedig a csapat kiadott egy látványos beharangozó (teaser) videót, melynek angol nyelvű változata a most megnyílt oldalról , míg a magyar verzió a cég weboldaláról tölthető le.

A magyar Digital Reality fejlesztő stúdió beindította a várhatóan májusban megjelenő űrstratégiai játékának, a Haegemonia: Az Univerzum Légióinak hivatalos honlapját. Ennek alkalmából pedig a csapat kiadott egy látványos beharangozó (teaser) videót, melynek angol nyelvű változata a most megnyílt oldalról, míg a magyar verzió a cég weboldaláról tölthető le.

A Cryo kiadásában megjelenő, némileg borongós jövőképet festő játék egy 3D-s űrstratégia, amelyben a nyersanyagok kitermelésének legalább akkora szerepe van, mint egy politikailag jól felépített birodalom működésének. A hangsúly az űrben megvívott taktikai csatákra helyeződik, melyek kidolgozottsága minden eddigi játékét felülmúlja a fejlesztők szerint. Nem is elégszik majd meg a szoftver akármilyen vassal, hiszen a minimális rendszerkövetelmény egy 600 MHz-es Pentium III vagy Athlon processzor, 128 Mbyte memória és egy lehetőleg T&L egységgel rendelkező videokártya.

A hivatalos magyar nyelvű oldal elindulásáig hírek, képek, érdekességek és egyéb információk a fejlesztők oldalán érhetőek el.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

repairwashing

2

Keserű véget ért a Samsung-iFixit frigy

2024. május 24. 11:58

A független javítócég szerint a koreaiak rendkívül megnehezítették a könnyű javítást lehetővé tevő együttműködést.