Szerző: roberto

2002. január 31. 09:49

LinuxWorld: elmélyülő SuSE-IBM együttműködés

suse
suse[SuSE Magyarország] A New York-i LinuxWorld kiállításon az IBM és a SuSE közösen jelentette be, hogy a köztük lévő eddigi együttműködési megállapodást megerősítik, sőt ki is bővítik, hogy a lehető legteljesebb szolgáltatást nyújtsák a vállalati felhasználók számára.

Az eddigi megállapodás értelmében a SuSE az IBM teljes eServer termékvonalára (iSeries, pSeries, xSeries és zSeries) biztosította a SuSE Linux Enterprise Server (SLES) nevű operációs rendszerét, a New Yorkban bejelentett mostani megállapodás ezt annyival bővíti ki, hogy az IBM és a SuSE szorosan együtt fog működni a SLES rendszereknek az IBM eServerek technikai igényeihez való igazításában.

Steve Solazzo, az IBM linuxos megoldásokért felelős alelnöke elmondta, hogy cége és SuSE közös megoldásainak használata lehetővé teszi felhasználóik számára, hogy teljes bizalommal és minimális kockázattal állítsák munkába Linux rendszereiket, és megtapasztalhassák a maximális funkcionalitást valamint a példa nélkül álló költséghatékonyságot.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

MÁLNÁS

7

Tőzsdére megy a Raspberry Pi

2024. május 16. 14:00

Az elmúlt évek meghatározó áramköri lapkáit készítő technológiai cég papírjaival is lehet majd kereskedni a brit tőzsdén.