Szerző: Ady Krisztián

2002. február 1. 05:52

A Yamaha CRW70 CD-író modellje is támogatja az Audio Master technológiát

A Yamaha Corporation új technológiáit nemcsak a legújabb készülékeinek vásárlói számára teszi hozzáférhetővé: nemrég bejelentett és már kapható CRW70 külső CD-íróját is felvértezi legújabb Audio Master Quality Recording funkcióval. Az új képesség birtokában az író jelentősen megnövelt minőségű audio-lemezeket írhat. Ez a funkció eddig a CRW3200 sorozat modelljei számára volt egyedül elérhető.

A Yamaha Corporation új technológiáit nemcsak a legújabb készülékeinek vásárlói számára teszi hozzáférhetővé: nemrég bejelentett és már kapható CRW70 külső CD-íróját is felvértezi legújabb "Audio Master Quality Recording" funkcióval. Az új képesség birtokában az író jelentősen megnövelt minőségű audio-lemezeket írhat. Ez a funkció eddig a CRW3200 sorozat modelljei számára volt egyedül elérhető.

A már használatban lévő CRW70 modellek ingyenes firmware frissítés segítségével lesznek képesek az új technológia alkalmazására, melyet a Yamaha weblapjáról lehet letölteni.

Az Audio Master Quality képesség birtokában a Yamaha írója hosszabb jeleket vés a lemezre, mely jobb olvashatóságot, kevesebb hibajavítást és nagyobb kompatibilitást biztosít. A "jitter" mutató 20 ns alatt marad, mely igen kiváló értéknek mondható. A végeredmény egy "jobban szóló", dinamikusabb, tisztább hangzást biztosító lemez lesz, mely már a gyári, nyomott CD-khez hasonló minőséget nyújt.

a címlapról