:

Szerző: roberto

2002. január 30. 11:57

Bővült a Ximian által támogatott Linux rendszerek sora

Ximian
Ximian[Ximian] Bővült a Ximian Inc. által támogatott Linux rendszerek sora. A Ximian Desktop grafikus környezet ezentúl a Mandrake 8.1-es, a Yellow Dog 2.1-es és a SuSE 7.3-as disztribúciókra is elérhető. A Ximian Desktop alapja a Ximian GNOME grafikus környezet, amelyet a cég az Evolution nevű integrált személyi információkezelővel, a Mozilla webböngészővel, a Red Carpet nevű telepítőszoftverrel és számos egyéb eszközzel egészített ki. A Ximian Desktop Professional verziója tartalmazza a Sun StarOffice irodai programcsomagot is, további információkkal és letöltési lehetőséggel a cég webhelye szolgál.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 18:27

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.