Szerző: roberto

2002. január 29. 11:43

Red Hat Advanced Server -- high-end Linux a vezető disztribútortól

Red
Red Hat[CNET] A Red Hat még a héten be fogja mutatni a New York-i LinuxWorld konferencián és kiállításon a Red Hat Advanced Servert. A még béta állapotú operációs rendszer első verziójának megjelenése valamikor tavasszal várható.

Paul Cormier, a cég egyik vezető mérnöke elmondta, hogy a vállalati szektor Linux iránti érdeklődésével elérkezett az az idő, amikor már nem lehet az összes dolgot egyetlen olyan disztribúcióba zsúfolni, amely minden igényt kielégít, ezért született meg az Advanced Server.

A termék nem fog olyan gyakran (félévenként) frissülni, mint a Red Hat Linux, és nem is lehet majd annyira könnyen hozzájutni, ugyanis az Advanced Serverből nem lesznek letölthető ISO állományok, csupán a rendszer elemeit tartalmazó RPM fájlokat teszik majd elérhetővé a hálózaton.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról