Szerző: roberto

2002. január 29. 11:43

Red Hat Advanced Server -- high-end Linux a vezető disztribútortól

Red
Red Hat[CNET] A Red Hat még a héten be fogja mutatni a New York-i LinuxWorld konferencián és kiállításon a Red Hat Advanced Servert. A még béta állapotú operációs rendszer első verziójának megjelenése valamikor tavasszal várható.

Paul Cormier, a cég egyik vezető mérnöke elmondta, hogy a vállalati szektor Linux iránti érdeklődésével elérkezett az az idő, amikor már nem lehet az összes dolgot egyetlen olyan disztribúcióba zsúfolni, amely minden igényt kielégít, ezért született meg az Advanced Server.

A termék nem fog olyan gyakran (félévenként) frissülni, mint a Red Hat Linux, és nem is lehet majd annyira könnyen hozzájutni, ugyanis az Advanced Serverből nem lesznek letölthető ISO állományok, csupán a rendszer elemeit tartalmazó RPM fájlokat teszik majd elérhetővé a hálózaton.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

MÁLNÁS

7

Tőzsdére megy a Raspberry Pi

2024. május 16. 14:00

Az elmúlt évek meghatározó áramköri lapkáit készítő technológiai cég papírjaival is lehet majd kereskedni a brit tőzsdén.