Szerző: Bodnár Ádám

2002. január 28. 13:31

Információk a Creative következő generációs médialejátszójáról

A Creative várhatóan a tavasszal mutatja be új merevelemzes audiolejátszóit, a Nomad Jukebox 2 és 2L modellt.

A Creative várhatóan a tavasszal mutatja be új merevelemzes audiolejátszóit, a Nomad Jukebox 2 és 2L modellt.

A Nomad Jukebox 2 10 GByte-os merevlemezét leszámítva semmiben sem tér el a jelenleg is kapható Creative Nomad Jukebox-tól, azonban a Nomad Jukebox 2L számos figyelemre méltó tulajdonsággal bír.

A készülék 20 GByte kapacitású merevlemezt tartalmaz amelyet FireWire (IEEE 1394) csatlakozón keresztül tölthetünk fel adatokkal. A készülék ezen felül SPDIF bemenettel is rendelkezik. A Nomad Jukebox 2L-t beépített lítium-ion akkumulátor működteti, amely segítségével akár 10-12 órás folyamatos működésre is képes.

A berendezés igen nagy méretű, 16 MByte kapacitású memóriát kapott, amely rázkódásvédelmi pufferként szolgál. A médialejátszóban beépített FM rádió is helyet kapott. A készülékhez természetesen távirányító is jár.

A Creative Nomad Jukebox 2L várható ára 500 euró, azaz közel 122 ezer forint.

2021. október 25-én 8 alkalmas, 24 órás online képzést indít a HWSW, mely a világ legnagyobb felhős platformjába nyújt alapos bevezetést, gyakorlatorientált keretek kötött.

a címlapról

Hirdetés

Ráléptünk a gázra!

2021. október 19. 14:30

Dübörög a HWSW free! meetupsorozat, novemberben modern webfejlesztés és CI/CD témákkal jövünk, de indulnak új online képzéseink is, melyek az AWS, a Kubernetes security, és a microservice architektúra alapjaiba nyújtanak betekintést.