Szerző: Bodnár Ádám

2002. január 28. 13:31

Információk a Creative következő generációs médialejátszójáról

A Creative várhatóan a tavasszal mutatja be új merevelemzes audiolejátszóit, a Nomad Jukebox 2 és 2L modellt.

A Creative várhatóan a tavasszal mutatja be új merevelemzes audiolejátszóit, a Nomad Jukebox 2 és 2L modellt.

A Nomad Jukebox 2 10 GByte-os merevlemezét leszámítva semmiben sem tér el a jelenleg is kapható Creative Nomad Jukebox-tól, azonban a Nomad Jukebox 2L számos figyelemre méltó tulajdonsággal bír.

A készülék 20 GByte kapacitású merevlemezt tartalmaz amelyet FireWire (IEEE 1394) csatlakozón keresztül tölthetünk fel adatokkal. A készülék ezen felül SPDIF bemenettel is rendelkezik. A Nomad Jukebox 2L-t beépített lítium-ion akkumulátor működteti, amely segítségével akár 10-12 órás folyamatos működésre is képes.

A berendezés igen nagy méretű, 16 MByte kapacitású memóriát kapott, amely rázkódásvédelmi pufferként szolgál. A médialejátszóban beépített FM rádió is helyet kapott. A készülékhez természetesen távirányító is jár.

A Creative Nomad Jukebox 2L várható ára 500 euró, azaz közel 122 ezer forint.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról