Szerző: Vörös Péter

2000. április 17. 07:09

A Palm újabb kábel nélküli eszközöket dob piacra hamarosan

HIRDETÉS

Ez év második felében a kéziszámítógép specialista Palm a kábel nélküli Internetezést középpontba állítva fogja egyszerre egyszerűsíteni és kiterjeszteni termékválasztékát. Jelenleg csak a Palm VII-essel lehet közvetlenül (külön modem nélkül) Internetezni. A cég a Palm III és a Palm V kábel nélküli kommunikációra alkalmas változatának megjelentetését tervezi. A konkrét technikai megoldás egyelőre nem ismert (lehetséges pl. hogy Bluetooth chip-ekkel lesznek ellátva az új készülékek - az bizonyosnak tűnik, hogy az antenna nem külső lesz, hanem integrálva lesz az eszközbe a'la Nokia 3210 ...).
Jelentős stratégiai döntésről van szó, amire főként a WAP-kész mobiltelefonok és más kábel nélküli eszközök gyors előretörése miatt van szükség. A bejelentés "érdekes módon" egybeesik a Microsoft új PocketPC-iről szóló közzétételével. A cég a tőzsdei bevezetés révén 874 millió $-hoz jutott, így bőven vannak tartalékai a drasztikus változtatásokhoz ill. a megfelelő marketing támogatáshoz - és a fejlett világ nagy részében szinte kultikus termékké vált a Palm.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 23:35

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.