Szerző: roberto

2002. január 23. 10:56

Új műszaki vezérigazgató a SuSE Linux AG vezetésében

SuSE
SuSE Linux[SuSE] A SuSE Linux AG néhány napja sajtóközleményt adott ki arról, hogy a céghez új műszaki vezérigazgató került. A 43 éves Boris Nalbach karrierjét az ELSA AG-nél kezdte, 1990-től ő irányította a szoftverfejlesztést. 1995-től a müncheni Nemetschek AG-nél töltött be vezetői posztot, irányítása alá tartozott a K+F, a dokumentáció és a minőségbiztosítás.

A szakember a SuSE-nél műszaki vezérigazgatóként próbálhatja ki magát, hatáskörébe fog tartozni a cég teljes termékvonalának tervezése és fejlesztése.

Nalbach elmondta, hogy az elmúlt tíz évben a SuSE meghatározó szerepet játszott a Linux fejlődésében, és olyan szellemi tőkét halmozott fel, amely egyedülálló a világon. A frissen kinevezett műszaki vezérigazgató -- saját bevallása szerint -- mélyen meg van győződve arról, hogy a SuSE Linux uralni fogja a piacot.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

MÁLNÁS

7

Tőzsdére megy a Raspberry Pi

2024. május 16. 14:00

Az elmúlt évek meghatározó áramköri lapkáit készítő technológiai cég papírjaival is lehet majd kereskedni a brit tőzsdén.