Szerző: roberto

2002. január 22. 22:36

Az AOL Time Warner nem akarja bekebelezni a Red Hatet

Red
Red Hat[Reuters] A híresztelésekkel ellentétben az AOL Time Warner nem folytat tárgyalásokat a Red Hat Inc. megvásárlásáról. A Washington Post egyik hétvégén megjelent, ám téves információkat tartalmazó írása volt annak a pletykának az alapja, amely már napok óta lázban tartja a linuxos társadalmat; a történet tovább is fejlődött, itt-ott már azt is lehetett olvasni, hogy a Red Hat egyik neves hackere, Alan Cox esetleg ott fogja hagyni a Red Hatet, ha azt a médiaóriás felvásárolja.

Az AOL ma hivatalosan is cáfolta a híreszteléseket, egyik szóvivőjük, Andrew Weinstein ma elmondta, hogy az AOL nem folytat olyan tárgyalásokat a Red Hat Linux gyártójával, amelyek a Red Hat Inc. felvásárlásához vezetnének.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

MÁLNÁS

7

Tőzsdére megy a Raspberry Pi

2024. május 16. 14:00

Az elmúlt évek meghatározó áramköri lapkáit készítő technológiai cég papírjaival is lehet majd kereskedni a brit tőzsdén.