Szerző: Vörös Péter

2002. január 21. 17:37

Olcsó 17"-os TFT LCD kijelzőt dobott piacra az LG Electronics

[AsiaBizTech] A dél-koreai LG Electronics bejelentette, hogy egy új 17-os TFT LCD lapos kijelzőt dobott piacra. A 17-os TFT LCD lapos kijelzővel teljes a gyártó termékkínálata a lapos kijelzők piacán: 15, 17, 18,1 és 22-os kijelző egyaránt megtalálható immár a palettán.

[AsiaBizTech] A dél-koreai LG Electronics bejelentette, hogy egy új 17"-os TFT LCD lapos kijelzőt dobott piacra. A 17"-os TFT LCD lapos kijelzővel teljes a gyártó termékkínálata a lapos kijelzők piacán: 15", 17", 18,1" és 22"-os kijelző egyaránt megtalálható immár a palettán.

A most bejelentett új termék ára 609$ (~168 ezer Ft). A cég célja az agresszív árazással az, hogy vonzóvá tegyék a lapos kijelzőt a vásárlók számára.

A cég egyúttal azt is közölte, hogy a szem megerőltetését, irritációját és elfáradását csökkentő új lapos kijelzők megfelelnek a TCO 99 szabvány alacsony kisugárzásra vonatkozó szigorú követelményeinek.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról