Szerző: Ady Krisztián

2002. január 18. 01:42

Letölthető az N-Bench AMD tesztprogram újabb verziója

[Warp2Search] Az AMD nevével fémjelzett meglepően bugyuta és egyszerű tesztprogram, az N-Bench nem mondhatni, hogy megnyerte a tesztelők szívét-kegyét. Grafikája irtó egyszerű, grafikus motorja meglehetősen szerény tudású volt, közel sem méltó a cég nevéhez.

[Warp2Search] Az AMD nevével fémjelzett meglepően "bugyuta" és egyszerű tesztprogram, az N-Bench nem mondhatni, hogy megnyerte a tesztelők szívét-kegyét. Grafikája irtó egyszerű, grafikus motorja meglehetősen szerény tudású volt, közel sem méltó a cég nevéhez.

A programból most letölthető lett a második verzió, mely átdolgozott felületet, szebb grafikát nyújt, külön demó és tesztelési üzemmód mellett. Mint a 3DMarkban.

  • Minden grafika, zene és speciális effekt átdolgozva,
  • 3DNow! technológia mellett az SSE2 utasításkészlet támogatása,
  • 4 különböző CPU-teszt a grafikus teljesítménytől független méréshez,
  • A teszt eredményének súlyozott számítása új metódusra épül.

A program hivatalosan még nem jelent meg, egy kicsempészett verziót lehet letölteni tehát a következő linkeken: [1], [2], [3], [4], [5], [6], [7].

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról