Szerző: Ady Krisztián

2002. január 18. 01:42

Letölthető az N-Bench AMD tesztprogram újabb verziója

[Warp2Search] Az AMD nevével fémjelzett meglepően bugyuta és egyszerű tesztprogram, az N-Bench nem mondhatni, hogy megnyerte a tesztelők szívét-kegyét. Grafikája irtó egyszerű, grafikus motorja meglehetősen szerény tudású volt, közel sem méltó a cég nevéhez.

[Warp2Search] Az AMD nevével fémjelzett meglepően "bugyuta" és egyszerű tesztprogram, az N-Bench nem mondhatni, hogy megnyerte a tesztelők szívét-kegyét. Grafikája irtó egyszerű, grafikus motorja meglehetősen szerény tudású volt, közel sem méltó a cég nevéhez.

A programból most letölthető lett a második verzió, mely átdolgozott felületet, szebb grafikát nyújt, külön demó és tesztelési üzemmód mellett. Mint a 3DMarkban.

  • Minden grafika, zene és speciális effekt átdolgozva,
  • 3DNow! technológia mellett az SSE2 utasításkészlet támogatása,
  • 4 különböző CPU-teszt a grafikus teljesítménytől független méréshez,
  • A teszt eredményének súlyozott számítása új metódusra épül.

A program hivatalosan még nem jelent meg, egy kicsempészett verziót lehet letölteni tehát a következő linkeken: [1], [2], [3], [4], [5], [6], [7].

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

MÁLNÁS

7

Tőzsdére megy a Raspberry Pi

2024. május 16. 14:00

Az elmúlt évek meghatározó áramköri lapkáit készítő technológiai cég papírjaival is lehet majd kereskedni a brit tőzsdén.