Szerző: Bodnár Ádám

2002. január 16. 18:27

Windows XP: tizenhétmillió élményekkel teli felhasználó

A Microsoft már több mint 17 millió példányban értékesítette legújabb operációs rendszerét, a tavaly ősszel megjelent Windows XP-t.

A Microsoft már több mint 17 millió példányban értékesítette legújabb operációs rendszerét, a tavaly ősszel megjelent Windows XP-t.

"Ma, közel két és fél hónappal a Windows XP bemutatása után több mint 17 millióan élvezik az új élményeket, stabilitást és biztonságot, amelyet a Windows XP nyújt" -- mondta a Microsoft alapítója és igazgatótanácsának elnöke, Bill Gates. "Ez minden idők legsikeresebb Windows változata."

A 17 millió példány jelentős részét új számítógépekkel együtt értékesítették. Az október 25-én megjelent szoftverből a számítógépgyártók azonos idő alatt 300 százalékkal többet adtak el, mint a Windows 98-ból és 200 százalékkal többet, mint a Windows Me-ből.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

MÁLNÁS

7

Tőzsdére megy a Raspberry Pi

2024. május 16. 14:00

Az elmúlt évek meghatározó áramköri lapkáit készítő technológiai cég papírjaival is lehet majd kereskedni a brit tőzsdén.