Szerző: Ady Krisztián

2002. január 17. 01:57

Egy kártya mind felett: ATi All-In-Wonder Radeon 8500DV teszt

Az ATi multimédiás csúcskártyájáról, az All-In-Wonder Radeon 8500DV kártyáról olvasható egy jó minőségű képekkel ellátott, igen alapos teszt , melyből szinte mindent megtudhatunk erről a termékről. A kártyára épített Radeon 8500 grafikus vezérlő eleve garancia a sebességre, még ha egy kicsit alulhajtott is órajel terén a normál Radeon 8500 kártyákhoz képest.

Az ATi multimédiás csúcskártyájáról, az All-In-Wonder Radeon 8500DV kártyáról olvasható egy jó minőségű képekkel ellátott, igen alapos teszt, melyből szinte mindent megtudhatunk erről a termékről. A kártyára épített Radeon 8500 grafikus vezérlő eleve garancia a sebességre, még ha egy kicsit alulhajtott is órajel terén a normál Radeon 8500 kártyákhoz képest.

A sok ki- és bemenet kárpótolhat minket ezért az apró kellemetlenségért: a kompozit és S-Video ki- és bemenet mellett két FireWire csatlakozó is helyet kapott a kártyán, melyet egy digitális kimenettel is megfejelt az ATi, így házimozi erősítőnket is ráköthetjük a kártyára -- a hangkártya kimenete helyett.

A kényelmet a mellékelt távirányító biztosítja. Az ATi All-In-Wonder termékei eddig is híresek voltak jó képminőségükről, akár monitorról, akár TV-kimenetről legyen szó. A DVI csatlakozó sem hiányozhat, melyre egy átalakító segítségével egy második monitort is köthetünk.

Ha valaki nem sajnálja a pénzt a szórakozásra, és otthon mozizásra, videoszerkesztésre is használja PC-jét, ennél jobbat jelenleg nem választhat. Egyetlen probléma a kártya ára: közel 400 dollárt kell leszurkolni érte.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról