Szerző: roberto

2002. január 15. 21:27

A Red Hat oktatási programja, az RHCE a legjobbak között van

[Red Hat] A Red Hat tegnap sajtóközleményben hívta fel a világ figyelmét kiváló oktatási programjaira. A Certification Magazine januári felmérése szerint az RHCE (Red Hat Certified Engineer) képzések színvonala kiemelkedő; a felmérés készítése során mintegy 4000 IT-szakértőt kérdeztek meg továbbképzési tapasztalataikról, illetve a képzés és a tananyag minőségéről.

Red Hat[Red Hat] A Red Hat tegnap sajtóközleményben hívta fel a világ figyelmét kiváló oktatási programjaira. A Certification Magazine januári felmérése szerint az RHCE (Red Hat Certified Engineer) képzések színvonala kiemelkedő; a felmérés készítése során mintegy 4000 IT-szakértőt kérdeztek meg továbbképzési tapasztalataikról, illetve a képzés és a tananyag minőségéről.

Nem a Certification Magazine az egyetlen, amelyben jó véleményeket lehet olvasni az RHCE-ről. A Computer Reseller News, a CertCities és a TechRepublic is pozitívan nyilatkozik felméréseiben és beszámolóiban a legnagyobb Linux-disztribútor képzéseiről.

Pete Childers, a Red Hat oktatási szolgáltatásokért felelős elnöke elmondta, hogy az RHCE program létezésének csupán a harmadik évében mindez óriási eredménynek számít, és a Linux felé forduló IT-szakemberek értékes, következetes képzésre a számíthatnak A Red Hat-nél.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

MÁLNÁS

7

Tőzsdére megy a Raspberry Pi

2024. május 16. 14:00

Az elmúlt évek meghatározó áramköri lapkáit készítő technológiai cég papírjaival is lehet majd kereskedni a brit tőzsdén.