Szerző: roberto

2002. január 15. 21:27

A Red Hat oktatási programja, az RHCE a legjobbak között van

[Red Hat] A Red Hat tegnap sajtóközleményben hívta fel a világ figyelmét kiváló oktatási programjaira. A Certification Magazine januári felmérése szerint az RHCE (Red Hat Certified Engineer) képzések színvonala kiemelkedő; a felmérés készítése során mintegy 4000 IT-szakértőt kérdeztek meg továbbképzési tapasztalataikról, illetve a képzés és a tananyag minőségéről.

Red Hat[Red Hat] A Red Hat tegnap sajtóközleményben hívta fel a világ figyelmét kiváló oktatási programjaira. A Certification Magazine januári felmérése szerint az RHCE (Red Hat Certified Engineer) képzések színvonala kiemelkedő; a felmérés készítése során mintegy 4000 IT-szakértőt kérdeztek meg továbbképzési tapasztalataikról, illetve a képzés és a tananyag minőségéről.

Nem a Certification Magazine az egyetlen, amelyben jó véleményeket lehet olvasni az RHCE-ről. A Computer Reseller News, a CertCities és a TechRepublic is pozitívan nyilatkozik felméréseiben és beszámolóiban a legnagyobb Linux-disztribútor képzéseiről.

Pete Childers, a Red Hat oktatási szolgáltatásokért felelős elnöke elmondta, hogy az RHCE program létezésének csupán a harmadik évében mindez óriási eredménynek számít, és a Linux felé forduló IT-szakemberek értékes, következetes képzésre a számíthatnak A Red Hat-nél.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról